OVER ONS

F.BOGAERTS bv.

Bogaerts Leidekkers en Loodgieters, met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1986, heeft zich gevestigd als een vooraanstaand bedrijf in leidekken en loodgieten.

Onze vakmensen hebben door de jaren heen aan diverse projecten gewerkt, van historische gebouwen tot moderne architectuur. Ontdek hoe onze expertise in leidekken en loodgieten ons heeft geholpen bij het behouden van cultureel erfgoed en het creëren van duurzame, tijdloze oplossingen.

Ontmoet de Baas

Begonnen vanuit werk als leidekker toen ik 21 was ben ik, Ferdy Bogaerts, de drijvende kracht. Mijn ervaring in leidekken en loodgieten komt tot uiting in mijn praktische leiderschapsstijl. Ik stuur het team aan met een focus op zowel traditionele als innovatieve aanpak. Mijn toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid is terug te zien in al onze projecten.

Ontmoet het Team

Met een gedreven team van meer dan tien vakmensen bij Bogaerts Leidekkers en Loodgieters, staan we het hele jaar door paraat om uiteenlopende projecten aan te pakken. Wat ons bindt, is niet alleen de omvang van de uitdagingen die we aangaan, maar vooral de gedeelde passie voor ons vak. Of we nu de hoogte opzoeken met restauratiewerk aan een majestueuze kerk of op een plat dak in het hart van de stad werken, diezelfde passie en toewijding branden helder in ons werk.

Onze certificaten

Contact:
De Hammen 31
5371 MK
Ravenstein
+31 (0) 486 416 407
Info@bogaerts.nl

Kvk: 16052215
BTW-nmr: NL 809549530 B01
IBAN: NL83 RABO 0143126911