ONZE DIENSTEN

Lees meer over wat wij voor u kunnen betekenen en of wij u kunnen helpen.

Restauratie

Restauratie van schade zoals door extreme weersomstandigheden

Renovatie

Het compleet renoveren van oud lei-, lood- en hout werk.

Onderhoud

Het onderhouden van lekkage doormiddel slecht lood- of lei werk.

Leidekken

Een eeuwen oude manier van dakbedekking, met gebruik van leisteen en een speciale techniek kunt een dak er weer 100+ jaar tegenaan.

Leidekken is een gespecialiseerde dienst die zich richt op het bedekken van daken met leien, een duurzaam en esthetisch materiaal dat al eeuwenlang wordt gebruikt. Leien daken staan bekend om hun lange levensduur, weerbestendigheid en unieke uitstraling. Bij het leidekken worden deze leien zorgvuldig en vakbekwaam op het dak aangebracht, waardoor een hoogwaardige en duurzame dakbedekking ontstaat.

Onze leidekken-diensten omvatten het volledige proces, van inspectie en ontwerp tot installatie en onderhoud. Ons team van ervaren vakmensen zorgt voor een nauwkeurige plaatsing van de leien, rekening houdend met de architectonische stijl van het gebouw en de specifieke vereisten van de klant. Leidekken biedt niet alleen een functionele bescherming tegen de elementen, maar voegt ook een vleugje elegantie en karakter toe aan de gebouwstructuur.

Kies voor leidekken als een investering in de langdurige bescherming en esthetiek van uw dak. Ons toegewijde team staat klaar om u te adviseren en hoogwaardige leidekdiensten te leveren die voldoen aan uw verwachtingen en de hoogste normen in de industrie.

Loodgieten

Door het gebruik van lood, zink en koper wordt de waterdichtheid van het dak op de lastigste hoeken gewaarborgd.

Loodgieten op daken is een essentiële dienst in de bouw- en dakbedekkingssector, gericht op het installeren en onderhouden van loodwerk op daken. Lood is een veelgebruikt materiaal vanwege zijn duurzaamheid, flexibiliteit en weerstand tegen corrosie. De toepassing van lood op daken heeft verschillende functies, waaronder waterdichting en bescherming tegen de elementen.

Het team van vakbekwame loodgieters staat garant voor professionele installatie en onderhoud van loodwerk op daken, waarbij wordt voldaan aan de geldende normen en voorschriften. Of het nu gaat om nieuwbouwprojecten, renovaties of reparaties, wij bieden uitgebreide loodgietersdiensten die de levensduur van uw dak verlengen en beschermen tegen ongewenste lekkages.

 

Tarieven

Het bepalen van de exacte kosten voor leidekken en loodgieterswerk is een op maat gemaakte aangelegenheid. Verschillende factoren spelen een rol, zoals de omvang van het project, het gebruikte materiaal en de complexiteit van de installatie. Hierdoor is het lastig om standaardprijzen te vermelden zonder een grondige analyse van uw specifieke situatie.

Voor een nauwkeurige kosteninschatting en een op maat gemaakte offerte, nodigen wij u graag uit om contact met ons op te nemen.

40+ jaar ervaring

20 jaar lekvrij garantie

3x Dak van het jaar

Contact:
De Hammen 31
5371 MK
Ravenstein
+31 (0) 486 416 407
Info@bogaerts.nl

Kvk: 16052215
BTW-nmr: NL 809549530 B01
IBAN: NL83 RABO 0143126911